Naujienos

Juodai dantų pastai atsirado juodoji rinka Didžiojoje Britanijoje

2017 03 13

Trečiadienio naktį, kovo 1-ąją, Didžiojoje Britanijoje, netoli Londono esančioje stovėjimo aikštelėje buvo apiplėštas krovininis automobilis, transportavęs „BIOK laboratorijos“ užsakymu juodąsias dantų pastas „Ecodenta“. Užsakymas turėjo būti pristatytas prekybos tinklui „Holland and Barrett“.
 
Pavogtos 4 paletės „Ecodenta“ juodosios dantų pastos, krovinio vertė mažmeninėmis kainomis siekia 49.000 svarų sterlingų. Įmonės vadovė Romualda Stragienė atskleidžia, kad krovinys buvo apdraustas, o kaip didžiausią nuostolį įvardija tai, kad Didžiosios Britanijos pirkėjai neras lentynose taip laukiamos prekės. „Juodoji dantų pasta „Ecodenta“ sparčiai populiarėja Didžiojoje Britanijoje, per pirmuosius šių metų mėnesius šios dantų pastos jau pardavėme keturis kartus daugiau nei 2016 metais tuo pačiu metu. Dantų pasta „Ecodenta“ su juodąja anglimi  šiuo metu pirmauja dantų pastų kategorijoje natūralių produktų tinkle „Holland and Barrett“, kuriam priklauso virš 650 prekybos taškų Anglijoje ir Airijoje. Dantų pastų didėjantį populiarumą įrodo ir masiški produkto paminėjimai socialiniuose tinkuose bei įvairiuose tinklaraščiuose – šiandien fiksuojame daugiau nei 900 nemokamo turinio vien „Instagram“ tinkle, kurį generuoja pastos vartotojai vertindami pastos efektyvų balinamąjį efektą, natūralumą ir kokybę“, tikina R. Stragienė. 
Lietuviškos dantų pastos jau seniai įsitvirtino Latvijos ir Estijos rinkose, jomis sėkmingai prekiauja ir keli tinklai Vakarų Europoje, o didžiausią augimą pastaraisiais metais fiksuojame Didžiojoje Britanijoje.
Didžiausia Lietuvos kosmetikos gamybos bendrovė „BIOK laboratorija“ 2016 metais pasiekė 7,5 mln. eurų apyvartą arba 13% daugiau nei pernai. Dvigubai per metus išaugęs eksportas sudarė  15% bendrų pardavimų, o daugiau nei 90% produkcijos į užsienį išvažiuoja su nuosavais prekių ženklais: “Ecodenta” bei “Margarita”. 
 
Didžiausias Lietuvos kosmetikos gamintojas „BIOK laboratorija“, valdantis prekės ženklus RASA, ARAS, MARGARITA, ECODENTA, BIOK DERMATOLOGY kuria ir gamina daugiau nei 230 skirtingų veido, kūno ir plaukų priežiūros bei burnos higienos priemonių. Per metus įmonėje yra sukuriama ir į rinką išleidžiama apie 50 naujų gaminių, o jų dalis apyvartoje sudaro beveik penktadalį. „BIOK laboratorija“ įregistruota 1991m., nuo 2013m. dirba pagal GMP (geros gamybos praktikos) standartą. Šiuo metu įmonėje dirba 60 darbuotojų.
 

 

Mūsų puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu. Privatumo Politika.