Naujienos

UAB „BIOK laboratorija“ įgyvendino projektą „UAB „BIOK laboratorija“ pardavimų užsienyje skatinimas“

2015 09 22


 
UAB „BIOK laboratorija“ įgyvendino projektą „UAB „BIOK laboratorija“ pardavimų užsienyje skatinimas“, Nr. VP2-2.1-ŪM-04-K-04-009, bendrai finansuotą iš Europos regioninės plėtros fondo paramos, teikiamos pagal 2007–2013 m. Ekonomikos augimo veiksmų programos 2 prioriteto „VP2-2 Verslo produktyvumo didinimas ir verslo aplinkos gerinimas“ priemonę VP2-2.1-ŪM-04-K Naujos galimybės.
 
Bendra projekto vertė – 51.214,95  EUR, projektui skirta paramos suma – 30.728,97 EUR.
Projekto įgyvendinimo pradžia – 2014 m. rugsėjo mėn., pabaiga – 2015 m. rugsėjo mėn.  
Projekto tikslas - UAB „BIOK laboratorija“ partnerių užsienyje paieška bei pardavimų užsienyje didinimas. UAB „BIOK laboratorija“ – tai vienas didžiausių kosmetikos gamintojų Baltijos šalyse. Įmonė, įkurta 1988 m., per daugiau kaip 20 praktikos metų sukaupė išskirtinių žinių ir patirties kosmetikos kūrimo ir gamybos srityje.  
Siekdama ne tik išsaugoti esamas eksporto apimtis, bet ir jas padidinti, įmonė aktyviai naudojasi eksporto skatinimo priemonėmis, finansuojamomis iš Europos regioninės plėtros fondo paramos, teikiamomis pagal 2007–2013 m. Ekonomikos augimo veiksmų programą.
Projekto įgyvendinimo metu UAB „BIOK laboratorija“ atstovai vyko į 5 parodas užsienio šalyse, kuriose buvo pristatoma tiek pati įmonė, tiek ir jos produkcija.
Įgyvendintas projektas suteikė galimybę įmonei surasti naujus partnerius, užmegzti su jais komercinius kontaktus. Tikimės, kad  UAB „BIOK laboratorija“ išplės bendras pardavimų apimtis šalyje ir  užsienio rinkose, didins gamybos apimtis, plės savo produktų asortimentą.

Mūsų puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu. Privatumo Politika.