Naujienos

„BIOK laboratorija“ šiais metais ketina perlipti 20,0 mln. litų

2014 01 20

Per 2013 metus „BIOK laboratorija“ išlaikė 16% metinio augimo tempą ir savo pardavimo apimtis išaugino iki 18,6 mln. litų.  Šiais metais įmonė ketina perlipti 20,0 mln. litų ribą.

Nuo 2014 metų sausio 6 dienos „BIOK laboratorijai“ vadovaujantis  Vaidotas Krencius patvirtino, kad įmonės rezultatai viršija bendrą vidutinį kosmetikos rinkos augimo greitį. Turimais duomenimis, pirmosios lietuviškos dantų pastos „Ecodenta“ jau pateko į populiariausių savo kategorijos prekių penketuką. Vyriškai linijai „Aras“ buvo naudingas bendradarbiavimas su autolenktynininku B.Vanagu – nepaisant bendro vyriškos kosmetikos rinkos smukimo, lietuviškų produktų paklausa išaugo kone dvigubai. Pirmą žingsnį lietuviai žengė į dekoratyvinės kosmetikos rinką – sukūrė BB tipo veido kremą „Rasa“, kuris ne tik rūpinasi veido oda, bet ir suteikia atspalvį.

Pernai „BIOK laboratorija" sėkmingai pabaigė technologinių linijų modernizavimo ir plėtros projektą, kuris leidžia padidinti įmonės konkurencingumą bei darbo našumą diegiant naujas technologijas. Per 2012-13 metus buvo investuota beveik 2,0 mln. litų į gamybos infrastruktūrą ir verslo valdymo sistemas.

2013 metais “BIOK laboratorijos” eksporto apimtys išaugo net 80%, lyginant su 2012 metais. Dabar eksporto rinkos sudaro 8,5 proc. visos apyvartos. Šiuo metu pagrindines eksporto rinkas lietuviškai kosmetikai sudaro Lenkija, Ukraina, Gruzija bei Latvija.

Dabar įmonėje dirba 55 darbuotojai: iš jų - 66% moterų, 46% - su aukštuoju išsilavinimu, vidutinis darbuotojų amžius yra 39 metai. Pernai metais “BIOK laboratorija” pirmą kartą dalyvavo „Geriausių darbdavių“ tyrime. 

Mūsų puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu. Privatumo Politika.