Naujienos

Lenktynininkas B. Vanagas pristatė koduotą kosmetiką vyrams

2013 05 20

Vienas labiausiai patyrusių lenktynininkų Baltijos šalyse - Benediktas Vanagas - nuo šiol bus pastebimas dar dažniau. Jis tapo naujos koduotos lietuviškos kosmetikos serijos vyrams "Aras" reklamos veidu.

"Originalu, kad „Aras" kosmetika vyrams yra pavadinta kodais, o ne ilgais, dažniausiai tik moterims suprantamais, pavadinimais. Visos priemonės, panašiai kaip automagistralės, pavadintos nuo "a1" iki "a9". Gal dabar bet kuriam vyrui vonios lentynėlėje susigaudyti bus taip pat paprasta kaip ir kelyje?"- šypsosi B. Vanagas. Be to, jis juokauja, kad nuo šiol "a6" galima nusipirkti vos už 8 litus, o tai vairuotojams skamba šmaikščiai ir dviprasmiškai.

Sportininko pristatomos kosmetikos linijoje yra plaukų, kūno ir veido priežiūros priemonės, sukurtos pagal specialias vyrų odai ir plaukams pritaikytas formules. Šią kosmetiką sukūrė ir išleido viena didžiausių kosmetikos gamintojų Baltijos šalyse "Biok laboratorija".

Mūsų puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu. Privatumo Politika.