Naujienos

UAB „BIOK laboratorija“ investuoja į technologinių linijų modernizavimą ir plėtrą.

2013 10 10

UAB „BIOK laboratorija" įgyvendino projektą „UAB „BIOK laboratorija" darbo našumo ir konkurencingumo didinimas investuojant į technologinių linijų modernizavimą ir plėtrą".

Įmonė sėkmingai įgyvendino projektą „UAB „BIOK laboratorija" darbo našumo ir konkurencingumo didinimas investuojant į technologinių linijų modernizavimą ir plėtrą", bendrai finansuojamą iš Europos regioninės plėtros fondo paramos, teikiamos pagal 2007-2013 m. Ekonomikos augimo veiksmų programą.

Projekto tikslas - didinti UAB „BIOK laboratorija" konkurencingumą bei darbo našumą diegiant naujas technologijas.


UAB „BIOK laboratorija" yra didžiausias kosmetikos produktų gamintojas Lietuvoje. Kosmetikos produktų rinka yra labai dinamiška ir išlaikyti įmonės konkurencingumą galima tik nuolat didinant įmonės darbo našumą, taikant naujausias technologijas bei užtikrinant kosmetikos produktų gamybos procese naudojamos įrangos atitiktį modernių kosmetikos produktų gamybai keliamiems reikalavimams.

Įgyvendinus projektą UAB „BIOK laboratorija" technologinė bazė atitinka visus moderniam kosmetikos produktų gamintojui keliamus reikalavimus, įmonė turės pakankamus gamybinius pajėgumus patenkinti augančius pardavimus vietinėje bei užsienio rinkose. Visa tai sudaro sąlygas įmonei siekti ilgalaikių tikslų bei užtikrinti įmonės konkurencingumą ateityje.

Mūsų puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu. Privatumo Politika.