Naujienos

Atgal į mokyklą

2020 09 07

Turbūt visi prisimename tas nerūpestingas vaikystės vasaras bei jausmą, kai šis laikas baigdavosi ir reikdavo grįžti į mokyklą... „BIOK laboratorija“ naujų produktų ekspertė, kosmetologė Gintarė Mykolaitienė siūlo vaikų vasarą pratęsti truputį ilgiau, o į mokyklą grįžti džiaugsmingiau!

Vasara kvepianti vonia

Jei paklaustume, kuo kvepia vasara, tikriausiai daugelis paminėtų šviežias uogas, tiesa? Todėl rinkdamiesi vaikų higienos priemonės atkreipkite dėmesį į produktus su žemuogių, trešnių, braškių ar kitų uogų bei vaisių kvapu. Jis akimirksniu nukels į močiutės sodą ir maudynės po mokyklos vaikams primins vasaros malonumus. Tik nepamirškite rinktis tokių vaikiškų produktų, o ypač šampūnų, kurie nedirgina akių, mat vaikai linkę dūkti ne tik tvenkinyje ar jūroje, bet ir vonioje. Įprastai mažųjų plaukams nereikia ypatingos priežiūros, todėl produktų sudėtyje užteks ieškoti švelnių, drėkinančių ir visapusiškai plauką puoselėjančių ingredientų, tokių kaip ramunėlių, alavijų ekstraktas, glicerinas ar kviečių proteinas.

Vaisių ir uogų duetas dantims

Ar žinojote, kad norėdami savo mažylius paskatinti labiau rūpintis burnos higiena ir ryte prieš mokyklą išsivalyti dantukus galite truputį pagudrauti ir rinktis veiksmingas, tačiau maloniai skanias dantų priežiūros priemones, kurios sugrąžins į nerūpestingą vasarą? Pavyzdžiui, saldžių braškių skonio dantų pastą, su kuria, net neabejojame, jog slapčia dantis bent kartą norėsite išsivalyti ir jūs. Arba melionų skonio skalavimo putas, kuriomis paprasta naudotis ir praskalauti dantis tiek namuose, tiek mokykloje po valgio. Tokia priemonė ypač patogi vaikams, nešiojantiems breketus.

Vis dėlto, nepamirškite, kad tinkamai burnos priežiūrai nepakanka braškinės dantų pastos ir skalavimo skysčio – reguliariai, kas tris mėnesius arba po ligos pasirūpinkite ir vaiko dantų šepetėlių pakeitimu. Taip pat rinkdamiesi pastą, atkreipkite dėmesį į fluoro koncentraciją dantų pastoje – dantukų valymo pradžioje rinkitės mažesnį kiekį fluoro turinčias vaikiškas dantų pastas.   

 

Rekomenduojami produktai:

1. MARGARITA KAKĖS MAKĖS Žemuogių kvapo purškiamas plaukų kondicionierius

2. MARGARITA KAKĖS MAKĖS Miško vonios putos 250ml    

3. MARGARITA KAKĖS MAKĖS Apsauginis lūpų pieštukas

4. MARGARITA KAKĖS MAKĖS Obuolių kvapo šampūnas

5. MARGARITA KAKĖS MAKĖS Trešnių kvapo kūno prausiklis

6. ECODENTA Spalva siurprizas dantų pasta vaikams nuo karieso 75ml

7. ECODENTA KAKĖS MAKĖS Aviečių skonio dantų pasta 75ml

8. ECODENTA KAKĖS MAKĖS Braškių skonio burnos skalavimo skystis 250ml

9. ECODENTA Skalavimo putos vaikams su melionų skoniu 150ml

10.  ECODENTA Dantų šepetėlis vaikams

 

 

Mūsų puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu. Privatumo Politika.