Naujienos

Inovatyvūs ir aktyvūs ingredientai dantų pastoje

2020 09 21

Ar esate valę dantis su moliu, cukrumi arba anglimi? „BIOK laboratorija“ naujų produktų ekspertė Gintarė Mykolaitienė pasakoja apie laboratorijoje sukurtus netikėtų ingredientų ir inovatyvių medžiagų derinius  dantų pastose tam, kad dantys būtų balti ir sveiki.

Juodai balta šypsena

Daugelis ieško priemonių, kurios efektyviai balintų dantis, pastebi G. Mykolaitienė. Norint, kad džiugintų balta šypsena, galima ieškoti ne tik baltų, bet ir juodų produktų. Juk kas nusprendė, kad visos dantų pastos turėtų būti vienodo skonio ir atrodyti taip pat? Juodoji ąžuolo anglis veiksmingai balina dantis, o suderinta su inovatyviu ekstraktu iš žaliosios arbatos Teavigo™ sėkmingai šalina dantų apnašas ir veikia antibakteriškai.

Turintiems jautresnius dantis, reikėtų ieškoti produktų, kurių sudėtyje – „Omyadent“ medžiaga. Ji balina dantis papildydama emalį mineralais. Jautriems dantims valyti rekomenduojama rinktis mažesnio abrazyvumo priemones. Jos puikiai tinka net ir porceliano vainikėliams valyti.

Gamtos ir inovacijų sąjunga

Ar žinai, kad žolelės yra ne tik skanios, bet ir turi neįtikėtinų gamtos galių? Jau nuo seno gerai pažįstami augalai, tokie kaip šalavijas, dilgėlė, mėta, kalendra ir kiti, yra žinomi dėl teigiamo poveikio dantims ir burnos priežiūrai. Suderinus augalų ekstraktus ir aliejus su beržų cukrumi – Ksilitoliu, ar natūraliu kalcio šaltiniu kalidentu, sukuriama itin efektyvi dantų apsauga. Šios jėgos kovoja su kariesu, ėduonimi, apnašomis. Taip pat apsaugo dantenas, stiprina emalį ir suteikia gaivumo.

Ne mažiau dantims naudingas baltojo molio, propolio ir Teavigo™ derinys. Jis švelniai valo, ramina dantenas. Natūralus bičių produktas taip pat pasižymi jautrumo slopinimu ir puikiai tinka profilaktikai.

Svarbiausia – kokybiškas valymas

Net ir prabangiausios dantų priežiūros priemonės nepadės užtikrinti burnos sveikatos, jei dantys bus prižiūrimi netinkamai. Geras dantų šepetėlis, vieno danties ir tarpdančių šepetėliai ir atidus valymas nepamirštant nė vieno danties – formulė, kuri padės turėti gražią ir sveiką šypseną.

Rekomenduojami produktai:

1. ECODENTA balinamoji dantų pasta jautriems dantims su OMYADENT 100ml

2. ECODENTA Dantų pasta efektyvi apsauga nuo karieso su ksilitoliu, laimų ir kalendrų lapų eteriniais aliejais 100ml

3. ECODENTA EKSTRA Juoda balinamoji dantų pasta su juodąja anglimi ir Teavigo 100ml

4. ECODENTA EKSTRA Trejopo poveikio dantų pasta su baltuoju moliu, propoliu ir Teavigo 100ml

5. ECODENTA Balinamoji dantų pasta su mėtų aliejumi, šalavijų ekstraktu ir Kalident 100ml

6. ECODENTA balansą atkurianti dantų pasta su probiotikais, alavijų sultimis, levandų eteriniu aliejumi 100ml

 

Mūsų puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu. Privatumo Politika.