Naujienos

Mėgaukis namų spa procedūromis

2020 10 30

Pradėkite nuo rankų

Vėjas, šaltis lauke ir nuo šildymo išsausėjęs oras patalpose – tikras iššūkis švelniai rankų odai. Todėl jai reikalinga ypatinga priežiūra. Jeigu norite džiaugtis išpuoselėta oda ja būtina tinkamai pasirūpinti namuose. SPA procedūras pradėkite nuo odos šveitimo. Jis padės pašalinti negyvas odos ląsteles. Tada rankas gausiai ištepkite maitinančiu kremu, praturtintu įvairiais aliejais. Galite nakčiai ar kelioms valandoms kremu išteptas rankas apmauti medvilninėmis pirštinėmis – jos suteiks lengvą šiltnamio efektą, kuris leis geriau odai įsisavinti naudingas medžiagas, o maitinamasis kremas veiks tarsi kaukė.

Galiausiai norėdami džiaugtis ilgalaikiu efektu leisdamiesi į pasivaikščiojimus gryname ore nepamirškite naudoti apsauginio rankų kremo. Jo sudėtyje ieškokite glicerino, mėlynių ar šalavijų ekstraktų. Šie ingredientai apsaugos rankas, odai suteiks minkštumo ir šilko švelnumo. Negana to, mėlynių ekstraktas puikus antioksidantas ir odai reikalingo vitamino C šaltinis, o šalavijų ekstraktas pasižymi sudirgusią odą raminančiomis savybėmis.

Įsigyti rankų kremą!

Beje, mėlynių ir šalavijų tandemas puikiai tinka ir plaukų puoselėjimui –  sugrąžina sveiką išvaizdą, natūralų blizgesį ir spindesį. Tad rinkdamiesi plaukų priežiūros produktus sudėtyje taip pat ieškokite šių ingredientų.

įsigyti plaukų priežiūros priemonių!

Veidui – vitaminas C

Vitaminas C – nepamainomas rudens atributas, kuris padeda apsisaugoti nuo peršalimo ir stiprinti  imuninę sistemą. Tačiau rudeniui įgavus pagreitį šio vitamino reikia ir mūsų odai, mat šaltuoju sezono metu oda praranda spindesį ir sveiką išvaizdą. Todėl veido procedūroms namuose rinkitės serumus ar kaukes, praturtintas vitaminu C ir hialuronais. Šios priemonės papildys odą drėgme, ją atgaivins ir suteiks elastingumo bei skaistumo. O kad dar labiau praskaidrintumėte niūrius rudens vakarus paieškokite įdomesnių veido kaukių, pavyzdžiui, savo sudėtyje turinčių žėrinčių dalelių, kurios leis pasijusti tikra namų žvaigžde.  

įsigyti veido kremų!

Nepamirškite pasirūpinti ir dantimis

Šaltuoju sezonu vaikščiojant lauke taip gera susišildyti garuojančiu puodeliu kavos ar arbatos, tiesa? Tačiau temperatūrų skirtumas tarp karšto gėrimo ir vėsaus oro gali paveikti mūsų dantis, jie gali tapti jautresni. Todėl orams šaltėjant, atidesnės priežiūros reikėtų ir dantims bei dantenoms.

Kasdieniams dantų priežiūros ritualams rinkitės jautriems dantims skirtas burnos priežiūros priemones. Jų sudėtyje ieškokite ramunėlių, gvazdikėlių, pipirmėčių ekstraktų, alavijų sulčių. Šie ingredientai padės užtikrinti švelnią, bet efektyvią jautresnių dantų priežiūrą. O jei norisi jautrius dantis ne tik nuraminti, bet ir išlaikyti jų baltumą, rinkitės švelniai balinančias dantų pastas su Omyadent®.

Rekomenduojami produktai:

  1. KILIG WOMAN „Vitamin C“ veido serumas;
  2. KILIG WOMAN „Vitamin C“ regeneruojanti veido kaukė;
  3. MARGARITA „Laumių burtai“ apsauginis rankų kremas su mėlynių ir šalavijų ekstraktais;
  4. MARGARITA Atstatomoji plaukų kaukė su mėlynių ir šalavijų ekstraktais
  5. MARGARITA Nenuplaunamas plaukų balzamas su mėlynių ir šalavijų ekstraktais;
  6. ECODENTA balinamoji dantų pasta jautriems dantims su Omyadent®;
  7. ECODENTA dantų pasta jautriems dantims su ramunėlių, gvazdikėlių ekstraktais;
  8. ECODENTA Organic dantų pasta jautriems dantims ir dantenoms su druska;
  9. ECODENTA dantų pasta efektyvi apsauga nuo karieso su ksilitoliu, laimų ir kalendrų lapų eteriniais aliejais.

 

Mūsų puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu. Privatumo Politika.